Prijavi se

Alarmni sistemi


Alarmni sistemi ili poznati i kao protiv-provalni sistemi su dizajnirani za otkrivanje neovlašćenog ulaza/upada u stambeni/poslovni objekat ili neku drugu oblast.

Ovi sigurnosni sistemi se koriste u stambenim, komercijalnim, industrijskim i vojnim objektima za zaštitu od provale (krađe) ili imovinske štete, kao i lične zaštite protiv uljeza. Određeni tipovi alarmnih sistema imaju samo jednu svrhu kao što je zaštita od provale, dok postoje i kombinovani sistemi koji pružaju pružaju zaštitu od požara i upada. Postoje mali jednostavni alarmi čiji cilj je samo da naprave glasnu i neprijatnu buku koja će oterati provalnika, dok postoje i komplikovani višenamenski alarmni sistemi kompjuterskim nadzorom i kontrolom.

Kompanija Teletek Electronics AD je bugarski proizvođač kompletnog asortimana protivprovalnih i protivpožarnih sistema, osnovana 1991. godine.

Kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata, stalno držimo korak sa potražnjom na tržištu, nastavljamo da istražujemo, razvijamo i realizujemo proizvode i rešenja visokih performansi tokom svih ovih godina. Trudimo se da predstavljamo ne samo odvojene proizvode, vec´ i kompletnu seriju protivprovalnih i protivpožarnih sistema i komunikacijskih rešenja pogodnih za sve vrste zgrada: stambene kuc´e i male kancelarije, kuc´e, srednje i velike trgovinske i proizvodne lokacije.

Kao garanciju kvaliteta, Teletek Electronics proizvodi poseduju EN54 standarde kao i GRADE 2 i GRADE 3 sertifikovane uređaje (sirene, šifratore, centrale, detektore). je najbolji odnos cene i kvaliteta.

Paradox je standard kada su alarmni sistemi u pitanju. Ako uđete u neku zgradu, poslovni prostor ili kuću i vidite alarm, velika je šansa da se radi o Paradoxu.

PARADOX je Kanadska firma koja se od 1989 bavi proizvodnjom impresivnih protiv provalnih uređaja i prateće opreme i njihovi proizvodi se distribuiraju u preko 100 zemalja i kompanija je jedna od deset najboljih proizvođača bezbednosnih sistema u svetu.

Loading